Gårdagen

Hej! Lite försenat ska nu jag och Sara berätta om gårdagen! På morgonen steg vi upp väldigt tidigt för att gå från hotellet 8.30, och ta tåget till Manacor. Där var vi på en liten mysig marknad och handlade något gott att ta med oss (t ex empanadas) till stranden. Efter en lång och varm vandring så kom vi fram till det svalkande havet. Stranden får 5/5 stjärnor – klarblått vatten och skön sand. Några av oss badade medan andra satt och åt någon picknick. Efter det fick de som ville gå till Cuevas del Drach, några väldigt häftiga grottor. Där lyssnade vi på en konsert som spelades på båtar i en undervattens sjö. Väldigt fint! Efter det åkte vi tillsammans hem till Palma, och åt middag på en spansk restaurang. Väldigt lyckad dag!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>